Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.
Helyi hírek
Vállalkozz Zuglóban - Vállalkozz Okosan Esti Show!
Vállalkozóként sokféle tudásra van szüksége az embernek. Hol túl sok az információ, hol kevés, de mindenképp naprakésznek kell lenni az üzleti világ változásaiban! Idei második Vállalkozz Zuglóban! programsorozatunk keretében sok hasznos információval fogunk ellátni titeket,...
Helyi hírek
Vállalkozz Zuglóban - Halloween esti show 2018.10.29. 17:30-20:30
Vállalkozol, vállalkozást indítanál? Indulj sokkal biztosabb alapokkal ha most indítasz vállalkozást, ha pedig már vállalkozol lépj a következő szintre, a Vállalkozz Zuglóban! program támogatásával és exkluzív lehetőségeivel! Meghívunk Halloween Esti Shownkra, hogy lerántsuk...
Helyi hírek
Vállalkozz Zuglóban! Nyárindító Esti Show 2018.06.07. 18:00-20:00
Save the date!                                                                                           
Helyi hírek
Vállalkozz Zuglóban! Klapka Story- Franchise -Esti show
Indulj sokkal biztosabb alapokkal ha most indítasz vállalkozást, ha pedig már vállalkozol lépj a következő szintre, a Vállalkozz Zuglóban! program támogatásával és exkluzív lehetőségeivel!
Helyi hírek
Vállalkozz Zuglóban: Évköszöntő Esti Show- Február 5.
A legújabb üzleti lehetőségek 2018-ban! Vállalkozol, vállalkozást indítanál? Meghívunk Évköszöntő Esti Shownkra, hogy lerántsuk a leplet és egy kellemes este keretében beszélgessünk, tanuljunk az üzletről!
Helyi hírek
Ilyen egy Vállalkozz Zuglóban! Esti show-Dallos Zoltán business vlog
Mi történt a Vállalkozz Zuglóban! decemberi Esti Showján? Csekkold a videót, melyet Zoltan Dallos / Business & Travel előadónknak köszönünk szépen!
Helyi hírek
Vállalkozz Zuglóban: Esti Show – Kezdj bele Szilveszter előtt!
December 13-án, szerdán 18:00-ra várunk szeretettel :-) Vállalkozol, vállalkozást indítanál? Meghívunk Esti Shownkra, hogy lerántsuk a leplet és egy kellemes este keretében beszélgessünk, tanuljunk az üzletről!
Helyi hírek
Írd fel a naptáradba: okt 13. - EQ (Érzelmi Intelligencia) Nap
"Üzlet és Érzelem - avagy hogy kerül a csizma az asztalra?", "Női / Férfi szerepek az érzelmek előszobájában - Tükröt tart az evolúció!", "Hol vannak a határaink?", "Létezik-e siker molekula?", "Médiaevolúció az EQ szempontjából - Visszatekintés 42.000 évvel ezelőtt-re!"). Ez...
Helyi hírek
Nagyot nőtt az Év Fiatal Vállalkozója
Egyre népszerűbbek az egészség, a cukor-, laktóz- és gluténmentesség jegyében készített cukrász sütemények. Oltványi Zsolt, a Mentes cukrászüzem tulajdonosa, a 2016-os Év Fiatal Vállalkozója új üzemegységet indított Zuglóban.
Helyi hírek
Elindult a Vállalkozz Zuglóban program
A Civil Házban mutatták be június 15-én az önkormányzat és a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (FIVOSZ) együttműködésével életre hívott Vállalkozz Zuglóban elnevezésű programot. A projektet a kezdő fiatal zuglói vállalkozók segítésére, támogatására, illetve új helyi...
Helyi hírek
Elindult a Vállalkozz Zuglóban program
A Civil Házban mutatták be szerdán a kezdő és a leendő fiatal zuglói vállalkozók támogatására indított Vállalkozz Zuglóban elnevezésű programot.
Helyi hírek
Elstartoltak a nulla százalékos EU-hitelek!
Országszerte 26 MFB Ponton kezdte meg a Magyar Fejlesztési Bank az első, 0%-os kamatozású EU-s hiteltermék értékesítését, amelyet a következő hónapokban további kamatmentes termékek követnek. Ezek a rendkívül kedvező visszatérítendő pénzügyi eszköz források azoknak a kis- és...
Helyi hírek
Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása a Közép-magyarországi Régióban
Még lehet pályázni a Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása a Közép-magyarországi Régióban pályázatra, illetve a Vállalkozz Itthon Fiatal! program második komponenseként a 3 millió forintokra a a VEKOP 8.3.1-16 pályázati felhívás keretében.